Amin Asikainen on valmis nousemaan vielä kerran kehään

Amin Asikainen on edelleen timmissä kunnossa - ja valmis nousemaan kehään.

Muu urheiluVideot

Amin Asikainen on valmis nousemaan vielä kerran kehään

Amin Asikainen sanoo olevansa valmis nousemaan kehään ja heittää pieni pilke silmäkulmassa haasteen tubettaja Jaakko Parkkalille.

Jukka Rönkä
TEKSTI Jukka Rönkä
@JukkaRonka
JULKAISTU 26.8.2021 | KUVAT All Over Press

Jaakko Parkkali näyttäisi olevan valmis Amin Asikaisen haasteeseen.

Amin Asikainen tekee Floyd Mayweatheria arvioivalla videolla yllättävän paljastuksen.

Hän sanoo olevansa valmis nousemaan vielä kerran kehään ja lähettää terveisiä Kirkkonummen toiselle suurelle pojalle, tube-tähti Jaakko Parkkalille. Terveiset on suora haaste useista tv-ohjelmista tutulle Parkkalille.

”Kyllä minäkin voisin vielä 45-vuotiaana voisin sinne kehään nousta, ja jos puhuttaisiin rahasta ja pääsisi edes jonkinlaisiin tienesteihin, saattaisin laittaa vielä kerran itseni kuntoon ja ottaa vaikka paikallista Jaakko Parkkalia vastaan näytösottelun. Terveisiä vaan Jakelle”, Asikainen sanoo.

Parkkali on Suomen tunnetuimpia tubettajia ja esiintynyt lukuisissa tosi-tv-ohjelmissa.

Asikainen on puolestaan yksi kaikkien aikojen menestyneimpiä suomalaisnyrkkeilijöitä. Hän voitti ammattilaisena Euroopan Nyrkkeilyliiton EBU:n keskisarjan Euroopan mestaruuden 2006 tyrmäämällä sensaatiomaisesti hallitsevan Euroopan mestarin Sebastian Sylvesterin Saksassa. Samalla hän nousi parhaimmillaan The Ring-lehden listalla peräti neljänneksi koko maailmassa.

Katso koko video – ja tutki samalla, miten vakavissaan Amin on haasteensa kanssa. Aika vakavissaan.