Hyvinkään Tahko vetämässä  pelinjohtajaksi yllätysnimen, joka vetää sanattomaksi

Raimo Bragge toimi vuosina 2017-2019 Kiteen Pallon pelinjohtajana.

Pesäpallo

Hyvinkään Tahko vetämässä pelinjohtajaksi yllätysnimen, joka vetää sanattomaksi

Hyvinkään Tahkon pelinjohtaja vaihtuu ensi kaudeksi. Erinomaista työtä tehnyt Antti Yli-Saunamäki jää sivuun omasta tahdostaan ja hänen tilalle on ElmoTV:n tietojen mukaan nousemassa Raimo Bragge.

Jukka Rönkä
TEKSTI Jukka Rönkä
@JukkaRonka
JULKAISTU 22.10.2022 | KUVAT All Over Press

Pesäpallon pelinjohtajamarkkinoilla on tapahtumassa yllätyssiirto, jota pesäpallopiireissä pidetään jopa yllättävämpänä kuin Toni Kohosen siirtymistä Manse PP:n pelinjohtajaksi.

ElmoTV:n tietojen mukaan Hyvinkään Tahkon uudeksi pelinjohtajaksi on nousemassa Ulvilan Pesä-Veikkojen Suomensarja-joukkueen pelinjohtajana päättyneellä kaudella toiminut Raimo Bragge, 58,

Bragge pelasi omalla peliurallaan Tahkossa, mutta saavutti pelaajauransa suurimmat voitot Imatran Pallo-Veikoissa, jossa hän voitti kaksi Suomen mestaruutta. Pelinjohtajana Bragge on toiminut Ulvilan lisäksi Kiteen Pallossa, Imatran Pallo-Veikossa, Joensuun Mailassa, Kouvolan Pallonlyöjissä ja Haminan Palloilijoissa.

Braggen tapetilla olevan Tahko-nimityksen yllätyksellisyyttä kuvaa se, että ElmoTV:n pesäpalloasiantuntija Pekka Arffman on lähes 30 vuotta kestäneen pesäpalloanalyytikkouransa aikana ensimmäistä kertaa sanaton.

”En osaa sanoa mitään, enkä kommentoida asiaa”, Arffman sanoo.

Tahkon pelinjohtajana päättyneellä kaudella toiminut Antti Yli-Saunamäki jäi sivuun pelinjohtajan tehtävistä omasta tahdostaan. Hän teki vuosi sitten Tahkon kanssa kaksivuotisen sopimuksen, mutta pyysi sen purkamista. Yli-Saunamäki keskittyy jatkossa Tahko ry:n toiminnanjohtajien tehtäviin.

Tahko oli päättyneellä kaudella yksi kauden suurista yllättäjistä pudottamalla puolivälierissä Kouvolan Pallonlyöjät. Kausi päättyi lopulta pronssitaistoon, jonka Joensuun Maila vei nimiinsä otteluvoitoin 2-1.