Lahjomattomat: Liigan avaamisesta on alettu keskustella jääkiekon kulisseissa

Tapparalla on menossa jo 78:s kausi pääsarjatasolla - ja sen vitriineistä löytyy yhteensä 43 SM-sarja- ja Liiga-mitalia.

LahjomattomatLiigaPodcastit

Lahjomattomat: Liigan avaamisesta on alettu keskustella jääkiekon kulisseissa

Uusin Lahjomattomat avaisi Liigan ja kertoo miksi. Tapetilla myös suuria tunteita herättänyt tapaus Cristiano Ronaldo.

Mari Salmela
TEKSTI Mari Salmela
JULKAISTU 28.10.2022 | KUVAT All Over Press

Uusin Lahjomattomat-podcast pureutuu taas urheilun kuumimpiin puheenaiheisiin omalla lahjomattomalla tyylillään. Aiheita tänään.

  • Liigan kulisseissa on alettu puhua Liiga avaamisesta. Miksi se pitäisi avata ja mitä se käytännössä tarkoittaisi? Onko tie Jokereille ja Kiekko-Espoolle Liigaan oikeasti auki vai yritetäänkö Liiga-osakkeen rajulla hinnankorotuksella tehdä Jokereiden, Kiekko-Espoon ja muiden seurojen nousu Liigaan mahdottomaksi? Samuel Savolainen kertoo, missä Liigan avaamiskeskustelussa mennään.
  • Jalkapallomaailma kohisee  Cristiano Ronaldon kieltäydyttyä tulemasta vaihdosta kentälle pariksi jämäminuutiksi. Mistä kohussa on kysymys? Pitääkö Ronaldo tuomita vai pitääkö tässä tuomita Erik ten Hag? Ja jos me tuomitsemme Ronaldon, pitäisikö meidän silloin tuomita yhtä lailla Jari Litmanen, joka aikoinaan kieltäytyä tulemasta tauolla vaihtoon maaottelussa? Kuuman padan äärellä Jukka Rönkä ja Joel Perovuo, joka paljastaa myös yhden Veikkausliigan mestaruuden takana olleen pelaajien puuttumisen valmennuksen toimintaan.
  • Haka ja VPS ovat Veikkausliiga-kauden yllättäjiä. Miksi? Joel Perovuo perkaa molempien joukkueiden menestyksen salaisuuden.
  • Kun Newcastle sai vuosi sitten taakseen maailman rikkaimmat omistajat, kaikki olivat kauhuissaan. Muta mitä sitten on tapahtunut ja miten on mahdollista, että Newcastle on Valioliigan sarjataulukossa jo sijalla 4.

Kuuntele uusin Lahjomattomat-podcast Spotifyssa, Applessa tai SoundCloudissa.