TILANNEHUONE

Antony innoissaan ManU:sta – Willian Fulhamiin

01.09.2022 18:47

Antony innoissaan ManU:sta – Willian Fulhamiin

Antony pelaa jatkossa Valioliigaa.©AOP

Valioliiga

Valioliigan Manchester United hankki siirtorajapäivänä torstaina Hollanin liigan Ajaxista brasilialaishyökkääjä Antonyn, 22. Pelaajan sopimus on viisivuotinen ja arvoltaan noin 81 miljoonaa puntaa.

Antony on pelannut aikaisemminkin Erik ten Hagin alaisuudssa. Pelaaja siirtyi 2020 Sao Paolosta ten Hagin luotsaamaan Ajaxiin.

”Tämä on uskomaton hetki urallani. Siirryn yhteen maailman ikonisimmista seuroista”, Antony hehkuttaa Evening Standardille.

”Pelaaminen Erik ten Hagin johdolla Ajaxissa oli parasta minulle ja kehitykselleni. Hänen jalkapallo- ja valmennustyylinsä tuovat minussa parhaat puoleni esiin. Olen innoissani kuultuani hänen suunnitelmistaan ja tavoitteistaan Manchesterissa.”

***

Fulham on hankkinut kokoonpanoonsa kokeneen brasilialaispelaaja Willianin, 32. Hän pelasi kotimaansa Corinthiaksessa, mutta halusi palata Eurooppaan saatuaan tappouhkauksia somessa. Aiemmin urallaan Willian on edustanut Valioliigassa Arsenalia ja Chelseaa.

”Olen iloinen, että olen palannut. Olen iloinen voidessani pelata taas Valioliigassa”, Willian tunnustaa Fulhamin sivuilla.

”Fulham on seura, joka haluaa kehittyä ja joka haluaa taistella jostakin suuremmasta. Olen täällä auttamassa, enkä malta odottaa pääseväni alkuun.”

Fulham on hankkinut lisäksi Ranskan liigan PSG:stä lainalle Layvin Kurzawan, 29. Puolustajan laina on kauden pituinen. Kurzawa on pelannut PSG:ssä kaudesta 2015 ja tilillä 153 ottelua.