TILANNEHUONE

Arsenal saa pirteän vieraan – ongelmia voi olla tiedossa

11.02.2023 10:05

Arsenal saa pirteän vieraan – ongelmia voi olla tiedossa

Managerilta on tullut pientä ohjeistusta.©AOP

Valioliiga

Arsenal on sensaatiomaisesti hävinnyt kaksi ottelua peräkkäin. Ensin FA Cupissa Manchester Citylle ja sitten Valioliigan ottelussa Evertonille. Molemmat tappiot tulivat lukemin 0-1. Arsenalin Mikel Arteta kertoi lehdistölle olleensa kiireinen pohtiessaan joukkueensa tilannetta.

”Tämä on jalkapalloa, siinä tulee myös tappioita”, Arteta muistutti ottelun lehdistötilaisuudessa.

”Tappiot antavat mahdollisuuksia tarkastella monia asioita, sekä tutkia joukkueen reagointia niihin. Joukkueen reaktio on ollut tällä viikolla kuitenkin aivan loistava harjoituksissa”, Arteta hymähti.

Arsenal on yhä vankasti Valioliigan kärjessä. Etumatkaa on viisi pistettä talousrikossyytöksissä vellovaan Manchester Cityyn.

”Me istuimme yhdessä alas keskustelemaan edellisistä peleistä ja niiden tapahtumista”, Arteta valotti.

”On totta, että oli asioita, joita emme tehneet edellisissä otteluissa samalla lailla kuin aiemmin. Mutta aina on mahdollisuus nousta ja näyttää taas luonnettamme. Sitä meillä löytyy runsaasti. Täytyy näyttää kuinka paljon haluamme sitä, minkä edestä taistelemme.”

Lauantai-iltapäivän vastustaja Brentford on Valioliigassa seitsemäntenä ja hyvässä vireessä. Arteta kunnioittaa lontoolaisryhmää.

”Ei ole väliä missä kohtaa he ovat sarjataulukossa, he ovat erittäin tehokkaita tekemässään. Heillä on erittäin selkeä tapa pelata, erittäin selkeä tapa löytää etu itselleen ja tehdä asioita, joita he haluavat tehdä. Sellaista on odotettavissa lauantainakin ja meidän täytyy olla parhaimmillamme. He voivat aiheuttaa ongelmia ihan millä tahansa kentän osalla.”

Valioliiga: Arsenal – Brentford lauantaina kello 17.00.