TILANNEHUONE

Cristiano Ronaldo puhuu manageri Rangnickista

13.01.2022 14:18

Cristiano Ronaldo puhuu manageri Rangnickista

Cristiano Ronaldo haluaisi olla mukana kokoonpanossa jo lauantaina Aston Villaa vastaan.@AOP

Valioliiga

Cristiano Ronaldon viihtymisestä ja käyttäytymisestä Valioliigan Manchester Unitedissa on viime aikoina kirjoiteltu ja puhuttu paljon. Maanantaina Ronaldo oli sivussa pienen loukkaantumisen vuoksi FA Cupin ottelusta Aston Villaa vastaan, mutta harjoittelee taas joukkueensa mukana. Valioliigan haastattelussa Ronaldo muistuttaa, että joukkueella on paljon parantamisen varaa, mutta uudelle managerille Ralf Rangnickille pitää antaa hieman aikaa.

”Hän saapui vasta viisi viikkoa sitten. Hän on jo muuttanut monia asioita, mutta hän tarvitsee aikaa viedäkseen ajatuksensa pelaajille asti”, Ronaldo huomauttaa.

Rangnick on alkanut jo saada kiireisimmiltä kannattajilta kritiikkiä. Ronaldon mukaan muutos ottaa aikansa ja Rangnick tekee kuitenkin hyvää työtä.

”Tiedämme, ettemme pelaa parasta jalkapalloa, mutta meillä on vielä monta peliä aikaa parantaa. Ei ole helppoa muuttaa pelaajien ajatusmaailmaa ja tapaa pelata.”

Ronaldo siirtyi takaisin Manchesteriin syksyllä 13 vuoden jälkeen. Hän on voittanut paljon, mutta haluaa kuulemma voittaa yhä lisää.

”En halua olla täällä taistelemassa kuudennesta, seitsemännestä tai viidennestä paikasta. Olen täällä yrittämässä voittaa, kilpailemassa.”

United pitelee Valioliigassa seitsemättä sijaa. Korona ja loukkaantumiset ovat viime aikoina kiusanneet tekemisiä. Ronaldo tuntuu tietävän mikä se menestyslääke on, jota tilanne tässä vaiheessa vaatii.

”Mielestäni olemme mukana kilpailussa, mutta emme ole vielä parhaalla tasollamme. Vielä on kuitenkin aikaa parantaa ja uskon, että jos pystymme muuttamaan ajatusmaailmaamme, voimme voittaa isoja asioita.”

Manchester United kohtaa launtaina Valioliigan ottelussa jälleen Aston Villan. Ottelu 15.1. alkaa Villa Parkilla kello 19.30.

Lue myös: Manchester Unitedia ravistelee raju myrsky, josta se voi syyttää vain itseään