TILANNEHUONE

Floridalle voitto – Barkov syötti kaksi maalia

20.01.2023 07:08

Floridalle voitto – Barkov syötti kaksi maalia

Alex Lyon joutui odottamatta Floridan maalille, mutta onnistui.©AOP

NHL

Florida Panthers voitti Montrealissa Canadiensin maalein 6-2. Erityisesti Panthersin ylivoimapeli puri torstaina.

Ottelun ensimmäinen erä oli maaliton, mutta toisessa Florida hoiti maalinteon. Se teki erässä yhteensä viisi maalia ja niistä neljä ylivoimalla. Maalinteossa onnistuivat Sam Reinhard ylivoimalla Aleksander Barkovin syötöstä, Sam Bennett ylivoimalla Gustav Forslingin ja Anton Lundellin syötöstä, Matthew Tkachuk kahdesti ylivoimalla ja jälkimmäistä oli syöttämässä Barkov, sekä vielä Givani Smith.

Kolmannessa erässä Montreal teki kaksi kavennusta. Ensin erän alussa Rem Pitlick onnistui ja erän puolivälin tuntumassa Josh Anderson. Osumaa oli syöttämässä Jesse Ylönen. Floridan Ryan Lomberg viimeisteli pelin lopulla loppunumerot.

Floridan maalivahti Sergei Bobrovsky loukkaantui ensimmäisen erän alussa ja joutui jättämään ottelun. Tialle tolppien väliin tuli joukkueessa debyyttiään pelannut Alex Lyon, 30. Hän torjui 23 kiekkoa.

”Oli palkitsevaa päästä pelaamaan. Tämän vuoksi sitä pysytään kunnossa. Yritin vain hoitaa hommani. Mahdollisuuksista pitää ottaa täällä kaikki irti. Aluksi olin vähän bambi, mutta sain apuja ja siitä se lähti”, Lyon arvioi peliään.

Florida on voittanut neljästä viimeisestä pelistään nyt kolme.

No, nyt tarttui twitteriin torjunta…