TILANNEHUONE

Flyersin Ristolainen tehokkaana Kingsiä vastaan

25.01.2023 07:51

Flyersin Ristolainen tehokkaana Kingsiä vastaan

Rasmus Ristolaisen kauden toinen maali tuli Kingsiä vastaan.©AOP

NHL

Phildelphia Flyersin puolustaja Rasmus Ristolainen teki kauden toisen osumansa kotiottelussa Los Angeles Kingsiä vastaan. Ristolaisen osuma tuli toisessa erässä James van Riemsdykin ja Morgan Frostin syötöistä. Se vei kotijoukkueen 3-2-johtoon.

Lopulta Kings kuitenkin voitti ottelun jatkoajalla maalein 4-3. Kingsin osumat teki Anze Kopitar, joka osui kahdesti, Samuel Fagemo 3-3-tasoituksella ja Kevin Fiala, joka iski, kun jatkoaikaa oli pelattu reilu minuutti.

Ristolaisen ylläri näkyy tässä.

Ukko-Pekka Luukkonen torjui 25 kiekkoa Buffalo Sabresin maalilla vierasottelussa St. Louis Bluesia vastaan ja Sabres voitti ottelun maalein 5-3. Henri Jokiharju keräsi avauserässä kauden viidennen syöttöpisteensä. Hän auttoi Alex Tuchia 2-0-osumassa, kun ottelua oli pelattu vain puolitoista minuuttia. Sitä ennen osui jo Jeff Skinner 1-0-johtomaalissaan. Owen Power teki kauden toisen osumansa erän puolivälissä ja Sabresille osuivat myös Tage Thompson ja Dylan Cozens, joka laittoi kiekon lopussa tyhjiin.

Nashville Predatorsin Juuse Saros torjui 32 kiekkoa ottelussa Winnipeg Jetsiä vastaan. Predators vei voiton kotonaan maalein 2-1. Osumat tekivät Cody Glass ja Tanner Jeannot. Nashville on nyt voittanut kaksi ottelua peräkkäin.