TILANNEHUONE

Haula teki kaksi, myös Rantanen ja Lehkonen tehokkaita

08.03.2023 08:12

Haula teki kaksi, myös Rantanen ja Lehkonen tehokkaita

Erik Haula teki tiistaina kaksi maalia.©AOP

NHL

New Jersey Devils taipui Toronto Maple Leafsille kotonaan maalein 3-4 (0-0,1-1,2-3).

Suomalaisittain ottelu ei ollut pöllömpi. Erik Haula iski kahdesti. Ensin ensimmäisen erän loppupuolen 1-1-tasoitus oli Haulan käsialaa ja lisäksi kolmannen erän puolivälin 3-2-osuma tuli Haulan mailasta. Tampan viiden viimeisen minuutin ralli ratkaisi ottelun. Ensin Michael Bunting toi pelin 3-3-tasoihin ja sitten Auston Matthews iski loppulukemat ylivoimalla. Haula on tällä kaudella iskenyt nyt seitsemän maalia. Syöttöjä on tilillä 25.

Haulan kommentit ottelusta tästä.

San Jose Sharks sai kylmää kyytiä Coloradossa, kun Avalanche pyyhki yli maalein 6-0 (3-0,3-0,0-0). Mikko Rantanen vastasi joukkueensa 3-0-osumasta ensimmäisen erän lopulla. Siinä auttoivat Samuel Girard ja Artturi Lehkonen. Osuma on Rantasen kauden 42:s.

Myös Lehkonen iski osuman. Hän viimeisteli 6-0-lukemat toisen erän lopulla Cale Makarin ja Valeri Nichushkinin syötöistä. Osuma oli Lehkosen kauden 18:s. Sillä hän sivuaa jo Montreal-ajan ja NHL:n parastaan tulokaskaudeltaan 2016-17.

Sharksin maalilla vahti aluksi Kaapo Kähkönen, mutta hänet vaihdettiin James Reimeriin viiden päästetyn maalin jälkeen. Coloradon veskari Alexandar Georgieville nollapeli oli uran 12:s.

Lehkosen nätti napautus näkyy tästä.