Jokiharjun kova työ palkittiin siistillä maalilla

23.11.2022 06:55

Henri Jokiharju teki kauden ensimmäisen maalinsa.©AOP

Henri Jokiharju teki kauden ensimmäisen maalinsa Buffalo Sabresin voittaessa Montreal Canadiensin vieraissa peräti luvuin 7-2. Mallikkaalla voitollaan Buffalo katkaisi kahdeksan ottelun pituisen tappioputkensa.

Jokiharjun maali tuli ottelun kolmannen erän alussa Alex Tuchin ja Tage Thompsonin esitöistä. Thompsonille syöttöpiste oli jo kauden 13:s. Hän on joukkueen kantava voima ja syötti nytkin peräti kolme osumaa ja teki itse yhden.

Ottelun alku oli kiireinen. Buffalo pääsi ottelussa kolmen maalin karkumatkalle ensimmäisen erän kahden peliminuutin aikana. Montreal teki  samaan syssyyn vielä 3-1-kavennuksensa. Toisessa erässä nähtiin Jeff Skinnerin 4-1-osuma ja Sean Monahanin 4-2-kavennus. Kolmannessa erässä Buffalo meni menojaan kolmen lisämaalin tykityksensä ansiosta. Thompson osui vain hetki Jokiharjun jälkeen ja loppunumerot kirjasi Skinner illan toisellaan ja ylivoimalla. Craig Andersson teki ottelussa Buffalolle 29 torjuntaa.

Jokiharju pelasi puolustuksessa työteliään illan, hän kellotti joukkueensa suurimmat peliminuutit ollessaan jäällä yli 22 minuuttia. Hän sai lokakuussa kiekon kasvoihinsa ja joutui silloin pitkälle huilille. Illan ottelu oli hänelle vasta kauden kahdeksas.

Katso Jokiharjun osuma tästä.

Kaapo Kakko teki kauden neljännen maalinsa ottelussa LA Kingsiä vastaan. Rangers voitti ottelun maalein 5-3. Kakon maali vei Rangersin 3-2-johtoon ottelun toisessa erässä ja se oli peräti joukkueen kolmas osuma siinä erässä.