TILANNEHUONE

Kakko syötti kahdesti – Barkov onnistui kerran

24.01.2023 07:28

Kakko syötti kahdesti – Barkov onnistui kerran

Aleksander Barkov teki kauden 13:nnen maalinsa New Yorksissa.©AOP

NHL

New York Rangers voitti kotonaan Madisonilla Florida Panthersin maanantaina maalein 6-2.

Mika Zibanejad oli jälleen Rangersin tehokkain pelaaja illan pisteillään 2+1. Toinen maaleista tuli ylivoimalla. Kaapo Kakko auttoi joukkuettaan kahdella syötöllä. Kakon maila oli töissä ensin kolmannen erän alun 4-1-osumassa, joka viimeisteli Alexis Lafreniere ja sitten Kakko syötti 6-2 osuman, jonka Filip Chytil iski lopulta tyhjään maaliin erän lopussa. Lisäksi Rangersille osui Adam Fox ja Jimmy Vesey. Igor Shestjorkin teki Rangers-maalillaan 33 torjuntaa.

Ottelun alussa Floridan Carter Verhaeghe onnistui ylivoimalla. Osuman syöttivät Anton Lundell ja Eetu Luostarinen. 2-5-kavennuksen taiteili Aleksander Barkov, joka onnistui Matthew Tkachukin ja Brandon Montourin syötöistä. Alex Lyon torjui 20 kiekkoa.

”Meillä oli tarpeeksi mahdollisuuksia ja pelasimme tarpeeksi hyvin, jotta olisimme voineet myös voittaa, mutta aina asiat eivät mene haluamillamme tavoilla. Huomenna meillä on taas iso matsi, joten tämä on unohdettava pian ja siirryttävä eteenpäin”, Barkov totesi seuran haastattelussa ottelun jälkeen.

Barkovin erikoinen maali näkyy tästä.

Florida on hävinnyt kaksi kertaa tällä kaudella Rangersille. Joukkueet kohtaavat vielä maaliskuussa. Tiistaina Panthers jahtaa Pittsburgh Penguinsia.