TILANNEHUONE

Kannattajakysely kertoo – Ronaldolta meni maine

17.11.2022 18:12

Kannattajakysely kertoo – Ronaldolta meni maine

Ronaldon pitää MM-kisojen aikana pohtia myös tulevaisuuttaan.@AOP

Valioliiga

Urheilusivusto The Athletic on tutkinut Manchester United -kannattajiensa mielipiteitä ikonisesta Ronaldosta jättimäisen kohun aiheuttaneen Pierce Morganin tv-haastattelun jälkeen. Suurin osa kannattajista heittäisi portugalilaisen seurasta pihalle.

Yli 94 prosenttia vastaajista sanoi, että Ronaldo pitäisi yrittää myydä tammikuun siirtoikkunan aikana muualle, mutta lähes 14 prosenttia uskoi, että pelaaja on kuitenkin vielä keväällä joukkueessa. Kesällä Ronaldo halusikin vaihtaa sellaiseen seuraan, joka pelaa Mestarien liigassa, mutta muuta pelipaikkaa ei vain ilmaantunut.

Ronaldo sanoi Morganin tv-haastattelussa, että joukkueen manageri Erik ten Hag on kohdellut häntä epäreilusti. The Athleticin kyselyn mukaan yli 94 prosenttia kannattajista näkee asian toisin.

CR7 muistettiin ennen paluutaan Manchester Unitedin maagisena ja kunnioitettuna hyökkääjänä. Hän pelasi seurassa vuosina 2003-2009 ja teki 196 ottelussa 84 maalia. Kyselyn mukaan lähes 85 prosenttia näkee, että Ronaldo on nyt toimillaan tuhonnut takavuosien maineensa.

Ronaldo on tällä hetkellä Portugalin maajoukkueen mukana MM-kisoissa Qatarissa. Hän on saanut jo ainakin yhden työtarjouksen. David Beckham haluaisi hänet MLS-seura Inter Miamiin. Seura on ollut kiinnostunut myös Leo Messistä.