Laine teki paluuottelussaan heti kaksi maalia

03.12.2022 07:45

Patrik Laine onnistui Jetsiä vastaan.©AOP

Patrik Laine palasi seitsemän ottelun huilin jälkeen Columbus Blue Jacketsin pelaavaan kokoonpanoon. Ja teki sen näyttävästi kahdella maalilla. Columbus voitti Jetsin Winnpegissä 4-1.

Laine parani nilkkavalmmastaan lopulta hieman odotettua nopeammin ja juuri sopivasti rakasta vihollistaan Winnipegiä vastaan.

Laine onnistui ensimmäisen kerran noin seitsemän minuutin pelin jälkeen. Johnny Gaudreau syötti kiekon sopivasti Laineen mailan lapaan ja tämä iski 1-0-numerot tauluun tyylipuhtaasti. Toisen kerran Laine onnistui toisessa erässä, nyt syötön antoivat Boone Jenner ja Gaudreau. Ne olivat laineen ensimmäiset osumat Winnpegiä vastaan.

Ottelun loppunumerot viimeistelivät Erik Gudbranson ja Gustav Nyqvist Columbukselle ja Pierre-Luc Dubois pilasi Columbuksen nollapelin kaventamalla 1-4:ään Jetsille ottelun lopussa.

Silti Joonas Korpisalo oli loistovireessä ottelussa. Hän teki Columbuksen maalilla yhteensä 37 torjuntaa.

”Ketjuna ja koko joukkueena pelasimme mielestäni aika hyvät 60 minuuttia, vaikka he välillä painostivat ihan hyvin”, Laine totesi Columbus Dispatchille.

”Mutta Korpi oli aivan uskomaton tänään.”

Kolumbus pitelee NHL:n itäisen konferenssin jumbosijaa. Sen marraskuu päättyi kolmen ottelun tappioputkeen.