TILANNEHUONE

Lampardin Everton yrittää keskittyä otteluun

14.01.2023 14:39

Lampardin Everton yrittää keskittyä otteluun

Frank Lampard ja Everton tarvitsevat voiton lauantaina.©AOP

Valioliiga

Everton ja Southampton kohtaavat lauantaina Valioliigan häntäpään ottelussa Evertonin Goodison Parkilla. Seuran johtokunta on saanut jälleen kannattajiltaan kovaa kritiikkiä ja ei kuulemma uskalla tulla otteluun edes paikalle. Manageri Frank Lampard koettaa keskittyä vain tulevaan otteluun.

”Minä ja pelaajat emme nyt saa häiriintyä kritiikistä. Faneilla on mielestäni kyllä oikeus protestoida. Tämä on kuitenkin iso ottelu ja tärkeät pisteet ovat jaossa. Ne voivat merkitä meille paljon. Minä aion miettiä ainoastaan joukkuetta ja peliä Southamptonia vastaan”, Lampard totesi lehdistötilaisuudessa perjantaina.

Evertonilla ja hännänhuippu Southamptonilla on Valioliigassa vain kolmen pisteen ero. Saints kuitenkin voitti Liigacupissa juuri kärkipään Manchester Cityn maalein 2-0.

“Tämä on meille iso matsi, koska vastassa on todellinen kilpailija.”

”Näimme heidän esityksensä ja he olivat upeita. Meidän täytyy osata kunnioittaa heitä. Voimme kuitenkin keskittyä vain itseemme.”

Lampard sanoo tähtipelaajan lähdön jättäneen suuren kolon kesällä joukkueeseen.

”Kun Richarlison lähti, häntä oli vaikeaa paikata. Meillä oli tässä myös puolustuksellinen ongelma ja toimme sisään pelaajia, jotka auttoivat. Tämä on kovatasoinen liiga. Meidän täytyy työskennellä budjetin puitteissa ja laittaa kentälle aina paras mahdollinen joukkue.”

”Haluamme pysyä liigassa ja edistyä.”

Valioliiga: Everton – Southampton lauantaina kello 17.