TILANNEHUONE

Liverpoolin Klopp paimentaa kannattajia

12.09.2022 17:52

Liverpoolin Klopp paimentaa kannattajia

Jürgen Kloppin mielestä hiljainen hetki on paikallaan.©AOP

Mestarien liiga

Liverpool kohtaa kotikentällään Mestarien liigan ottelussa tiistaina Ajaxin. Liverpoolissa ollaan hieman huolissaan kannattajakäyttäytymisestä ennen ottelua. Liverpool on nimittäin pyytänyt UEFA:lta lupaa, että se voi pitää minuutin hiljaisen hetken ennen ottelun alkua kunnioittaakseen maan edesmennyttä kuningatar Elisabetia ja Liverpool-fanien tiedetään buuanneen aiemmin samanlaisissa tilanteissa.

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp kommentoi asiaa ottelun lehdistötilaisuudessa maanantaina. Hänen mielestään minuutin hiljainen hetki on paikallaan tässä tilanteessa.

”En usko, että kannattajamme tarvitsevat käytösneuvoja minulta tässä asiassa. On monia esimerkkejä siitä, miten he ovat osoittaneet kunnioitusta aiemmin. Yksi sellainen oli viime kaudella, kun pelasimme Manchester Unitedia vastaan ja Cristiano Ronaldon perheessä oli juuri ollut erittäin surullinen tapahtuma. Olin siitä kunnianosoituksesta erittäin ylpeä”, manageri sanoo.

”Sellaista odotan nytkin. On selvää, että meidän pitää tehdä tämä.”

Klopp menetti oman äitinsä hiljattain, eikä hän päässyt silloin paikalle koronarajoitusten vuoksi.

”Minulla oli henkilökohtainen kokemus hiljattain. Ymmärrän hyvin omaisten menetyksen tuskan ja siksi itse osoitan nyt kunnioitusta.”

Mestarien liigaa: tiistaina 13.9. Liverpool – Ajax kello 22. Keskiviikkona 14.9. Chelsea-FC Salzburg kello 22.