Luistin viilsi ranteen auki Oilers-tähdeltä

09.11.2022 07:38

Oilersin Evander Kane loukkaantui ottelussa Tampaa vastaan.©AOP

Edmonton Oilersin hyökkääjä Evander Kanen peli-ilta Tampassa päättyi sairaalaan. Kane oli toisessa erässä taklaustilanteessa Philippe Myersin kanssa, kun sivusta tulleen Pat Maroonin luistin viilsi jäähän kaatuneen Kanen ranteen auki.

Kane älysi itse heti vamman vakavuuden ja luisteli nopeasti vaihtoaitioon rannettaan pidellen. Hänet kiidätettiin sairaalaan ranneleikkaukseen. Seura ilmoitti myöhemmin, että pelaajan tila on vakaa. Hänen sairauslomansa pituus ei ole vielä tiedossa.

”Kun tuollainen onnettomuus tapahtuu, ajatukset siirtyvät kaikilla siihen. Ei ole kiva nähdä joukkueen pelaajan kokevan tuollaista. Lääkäritiimi toimi kuitenkin nopeasti ja varmisti, että hän on ok”, Edmontonin valmentaja Jay Woodcroft totesi Edmonton Journalille ottelun jälkeen.

Kane, 31, on Edmonton Oilersin viidenneksi kovin pistemies. Laitahyökkääjä on tällä kaudella iskenyt pisteet 5+8.

Edmonton lopulta voitti Tampa Bayn tiistai-illan ottelussa maalein 3-2. Edmontonin Connor McDavid ja Leon Draisaitl onnistuivat ylivoimalla ja Warren Foegele osui alivoimalla ensimmäisessä erässä. Tampan maalit tekivät Brandon Hagel ja Alex Killorn.