TILANNEHUONE

Luostarinen teki Floridalle tärkeät syötöt

21.02.2023 07:02

Luostarinen teki Floridalle tärkeät syötöt

Eetu Luostarinen on syöttänyt tällä kaudella jo 17 maalia.©AOP

NHL

Florida Panthers otti jatkoaika voiton aikaisessa President’s Dayn ottelussa Anaheim Ducksia vastaan. Florida voitti maalein 4-3(0-2,2-0,1-1,1-0).

Anaheim otti vahvan alun. Ensimmäisen erän jälkeen se johti 2-0 Mason McTavish ja Frank Vatranon maaleilla. Toinen erä meni Floridalle Staalin veljesten maaleilla. Ensin erän alussa osui Eric ja ottelun tasoitti 2-2:een Marc. Tasoittaavaa maalia oli syöttämässä Eetu Luostarinen.

Kolmannessa erässä osuivat Ducksin Dmitry Kulikov ja 3-3-tasoitusosumalla Ryan Lomberg. Jatkoajalla Luostarinen varmisti itselleen kaksi tehopistettä ottelussa auttamalla Carter Verhaeghea ratkaisuosumassa. Se tuli erän ajassa 1.42 ja oli pelaajan 30:s maali tällä kaudella.

Florida laukoi ottelussa 55 kertaa ja Ducksin John Gibsonille merkittiin peräti 51 torjuntaa.

Philadelphia Flyersin Rasmus Ristolainen pelasi melkein 23 minuttia vierasjännärissä Calgary Flamesia vastaan. Flyers voitti ottleun 4-3(1-0, 2-1,1-2). Ristolainen jäi ilman tehomerkintöjä.

San Jose Sharks hakkasi Seattle Krakeniin maalein 4-0 (0-0,3-0,1-0) kotihallissaan. Nollapeli oli toinen tällä kaudella Sharksin veskari James Reimerille ja se tuli 26:lla torjunnalla. Voitto katkaisi Sharksin kolmen ottelun tappioputken. Kraken teki oman maalin ottelussa. Se tuli Yanni Gourden aloitusvoitosta, josta kiekko lipesi maaliin. Osuma merkittin Sharksin Logan Couturelle.

Myös Winnipeg Jetsin maalivahti Connor Hellebuyck takasi joukkueelleen voiton NY Rangersista. Hellebuyck torjui hulppeat 50 kertaa ja päästi vain yhden. Lisäksi Jetsin Mark Scheifele  iski maaleista kaksi ja Jets vei pisteet maalein 4-1(2-0,1-1,1-0). Rangersin ainoan maalin teki Vincent Trocheck toisen erän puolivälissä.