TILANNEHUONE

Maccelli iski maalin – Heiskasen työmäärä ei riittänyt

23.02.2023 07:29

Maccelli iski maalin – Heiskasen työmäärä ei riittänyt

Matias Maccelli teki kauden neljännen maalinsa.©AOP

NHL

Arizona Coyotes hävisi keskiviikkona kotonaan Mullet Areenalla Calgary Flamesille maalein 3-6 (0-1,3-2,0-3). Coyotesin Matias Maccelli onnistui ottelussa kuitenkin maalinteossa. Suomalaishyökkääjä teki joukkueensa 3-1-johtomaalin näppärällä rannelaukauksella toisen erän puolivälissä. Osuma on Maccellin neljäs tällä kaudella. Sen jälkeen Calgary rynni johtoon ja voittoon.

Coyotesin Juuso Välimäki keräsi myös jälleen syöttöpisteen. Hän auttoi Nick Schmaltzia tasoittamaan ottelun 1-1:een ylivoimalla toisen erän toisella peliminuutilla. Syöttöpinna on Välimäen 18:s.

Dallas Stars otti vahvan alun ottelussa Chicago Blackhawksia vastaan. Joukkue johti toisen erän ensimmäisen viiden minuutin jälkeen jo 3-0. Sitten Blackhawksin Max Domi ja Patrck Kane päättivät toisin. Kaksikko viimeisteli kaksi maalia mieheen ja syöttivät vielä toisilleen yhdet. Dallas taipui kotonaan osumin 3-4 (2-0,1-3,0-1).

Dallasin Miro Heiskanen oli ottelun ainoa suomalaispistemies. Luottopakki avusti Jason Robertsonia 3-0-ylivoimaosumassa. Syöttöpinna on Heiskasen kauden 35:s. Hän ahersi ottelussa yli 27 minuuttia. Dallas on hävinnyt viisi viimeistä otteluaan ja neljä niistä kotona.

Sellainen syöttö Heiskaselta tällä kertaa…