TILANNEHUONE

Manchester Cityssä ei ajatella nyt Arsenalia

18.02.2023 11:49

Manchester Cityssä ei ajatella nyt Arsenalia

Pep Guardiolan ja Erling Haalandin City vierailee Nottinghamin kentällä.©AOP

Valioliiga

Manchester City kuittasi niukasti Valioliigan piikkipaikan voitettuaan keskiviikon megakohtaamisessa Arsenalin maalein 3-1. Maalit Citylle viimeisteli ottelussa Kevin De Bruyne ensimmäisellä puoliajalla, sekä Jack Grealish ja Erling Haaland jälkimmäisellä puoliskolla.

City kohtaa viikonlopun Valioliigan kierroksella lauantaina liigassa sijalla 14. olevan Nottingham Forestin, kun Arsenalilla on puolestaan vastassaan Aston Villa vieraissa.

”Juuri mikään ei ole muuttunut Arsenaliin nähden. Mutta me ajattelemme nyt vain Nottingham-ottelua”, manageri Pep Guardiola napauttaa lehdistölle.

”Meidän täytyy nyt olla henkisesti valmiina joukkuetta vastaan, joka on hävinnyt kuudesta viime ottelustaan vain yhden. Ja he pelaavat vielä kotiyleisönsä edessä.”

Guardiola kehaisee Forestin manageri Steve Cooperin käden jälkeä.

”Minä kunnioitan heidän manageriaan siitä, miltä tämä joukkue näyttää tällä kaudella”, Guardiola sanoo.

Cityn Grealish viimeisteli kauden kolmannen maalinsa ottelussa Arsenalia vastaan keskiviikkona. Vastuu kentällä on kasvamaan päin.

”Hän on aina ollut hyvä, mutta nyt hän osoittaa myös kykyä riskien ottoon. Hänen täytyy silti yhä jatkaa hyviä peliotteitaan.”

Valioliiga: Nottingham Forest – Man City lauantaina kello 17.