TILANNEHUONE

NY Rangers kiri – Kakko ja Puljujärvi syöttelivät

18.02.2023 07:34

NY Rangers kiri – Kakko ja Puljujärvi syöttelivät

Ny Rangersilla voitto putki venyi jo seitsemään.©AOP

NHL

Kaapo Kakko auttoi New York Rangersia voittoon Edmonton Oilersista. Ottelu ratkesi voittomaaleilla. Rangers vei voiton lopulta lukemin 5-4 (1-4,1-0,2-0).

Oilers otti vahvan alun ja viimeisteli kolme maalia ensimmäisen erän ensimmäisen 13. minuutin aikana. Jesse Puljujärvi syötti niistä Derek Ryanin 3-0-maalin. Puljujärven peliaika ottelussa jäi lopulta kuitenkin vain reiluun 8 minuuttiin. Erässä Rangersin Chris Kreidern kavensi 1-3:een, mutta Leon Draisaitl veti vielä ennen taukoa luvut 4-1:een ylivoimalla.

Toisessa erässä Kreider onnistui 2-4-kavennuksessa ja kolmannen erän toisella minuutilla Alex Lafrenière kavensi 3-4:ään Kakon syötöstä. Mika Zibanejadin ylivoimalla tekemä kauden 30 maali toi ottelun tasoihin. Rankuilla Oilersilta onnistui vain Ryan Nugent-Hopkins, mutta Rangersilta iskivät Kakko ja Lafrenière. New York porskuttaa nyt seitsemän voiton putkessa.

Minnesota Wild voitti Dallas Starsin kotihallissaan myös voittolaukauskilpailun jälkeen perjantai-iltana. Wild korjasin voiton lukemin 2-1 (0-0-,0-0,1-1,1-0).

Ottelussa tehtiin varsinaisella peliajalla vain kaksi maalia. Wildin Mats Zuccarello onnistui ensin kolmannen erän alussa ylivoimalla ja muutaman minuutin päästä Dallasin Jamie Benn iski tasoihin 1-1. Bennin maalin kakkossyöttäjänä oli Miro Heiskanen, jolle syöttöpinna oli jo kauden 34:s. Filip Gustavsson teki Wildin maalilla 29 torjuntaa ja Dallasin Jake Oettinger torjui 31 kiekkoa. Dallas on kolmen tappion putkessa.