TILANNEHUONE

Potterin nimitys Chelsean luotsiksi vahvistui

08.09.2022 18:21

Potterin nimitys Chelsean luotsiksi vahvistui

Graham Potter otti haasteen Chelseasta vastaan.@AOP

Valioliiga

Jalkapallon Valioliigan Chelsea on vahvistanut uudeksi managerikseen Graham Potterin, 47. Brittivalmentaja siirtyy Lontooseen Brighton & Hoven luotsin paikalta. Hänen sopimuksensa on viisivuotinen. Potter seuraa tehtävässä keskiviikkona potkut tehtävästä saanutta Thomas Tuchelia.

”Hän hyvä valmentaja ja innovaattori Valioliigassa, joka istuu kuvaamme omasta seurastamme. Hän ei ole pelkästään erittäin lahjakas kentän laidalla, vaan hänellä on taitoja ja kykyjä, jotka ulottuvat kentän ulkopuolelle ja ne tekevät Chelseasta yhä menestyvämmän seuran. Hänellä on ollut suuri vaikutus aikaisemmissa seuroissaan, ja odotamme innolla hänen myönteistä vaikutustaan ​​Chelseaan”, Chelsean seurapomo Todd Boehly sanoo seuran tiedotteessa.

Potter on aiemmin urallaan valmentanut Ruotsissa Östersundia ja Englannissa Swansea Citya ja Brightonia. Potter luotsaa Chelseaa ensimmäisen kerran jo lauantaina, kun joukkue kohtaa Craven Cottagella Fulhamin. Potterin edellinen vierailu Cottagella päätyi viime kuun lopulla tappioon, kun Fulham otti kotivoiton Brightonista luvuin 2-1.

Lue myös: Jukka Röngän ajatuksia Thomas Tuchelin potkuista ja Graham Potterin palkkaamisesta.