Rashford ei surrut enää MM-kisoja

22.12.2022 12:11

Marcus Rashford teki maalin Burnleyta vastaan.©AOP

Jalkapallo

Manchester United voitti Burnleyn Englannin Liigacupin ottelussa keskiviikkona maalein 2-0. Maalintekijöinä kunnostautuivat Christian Eriksen 27. minuutilla ja Marcus Rashford ottelun 57. minuutilla. Manageri Erik ten Hag oli tyytyväinen Rashfordin esitykseen. Kentällä on nyt vastuuta jaossa, kun Cristiano Ronaldo on lähtenyt joukkueesta.

”Hän on hyvässä kunnossa ja toivon, että fokus ja tekeminen pysyvät nyt tasollaan. Hänen tasonsa nousee peli peliltä”, ten Hag pohti Rashfordin tekemisiä BBC:llä.

Rashford on tehnyt tällä kaudella Unitedille yhteensä yhdeksän maalia. Tekeminen vakuutti myös MM-kisoissa. Rashford ei surrut enää Englannin putoamista jo MM-puolivälierissä Ranskalle. Rashford teki itse lehdistölle selväksi, että ei sellaista voi jäädä märehtimään, vaan pitää katsoa eteenpäin.

”Hän on uhka vastustajalle. Hän on tehnyt paljon maaleja, mutta hän tekee työtä myös puolustussuuntaan. Olen kyllä todella tyytyväinen hänen suorituksiinsa”, ten Hag lisäsi.