TILANNEHUONE

Rautionaho tyytyväinen mäkihypyn mc-avaukseensa

06.11.2022 21:09

Rautionaho tyytyväinen mäkihypyn mc-avaukseensa

Jenny Rautionaho oli paras suomalainen mäen mc-avauksessa.©AOP

Muu urheilu

Mäkihypyn maailmancup jatkui sunnuntaina toisilla henkilökohtaisilla kilpailuilla Puolan Wislassa. Paras suomalaissuoritus tuli jälleen naisten mäestä Jenny Rautionaholta. Hän hyppäsi 117,5 ja 116 metriä ja oli lopputulosten 18:s. Julia Kykkäsen hypyt kantoivat 111 ja 100,5 metriä. Niillä irtosi 29. sija. Naisten kisan voittoon hyppäsi Itävallan Eva Pinkelnig.

”Päivän kisa oli ihan ok, vaikka ei ihan yhtä hyvää tekemistä kuin eilen. Kaikin puolin kuitenkin hyvä viikonloppu ja huomattavasti parempi kuin yksikään viikonloppu viime kaudella. Totta kai pitää olla tyytyväinen, vaikka jäikin vähän hampaankoloon. Ensimmäinen viikonloppu takana ja nyt on jo saman verran maailmancupin pisteitä, kuin koko viime kaudella. Eteenpäin on menty jokaisella osa-alueella”, Rautionaho pohti liiton haastattelussa.

Miesten mäessä suomalaishyppääjät jäivät toiselta kierrokselta. Antti Aalto oli parhaana suomalaisena 32:s. Niko Kytösaho otti 33. sijan, Eetu Nousiainen oli 35:s ja Vilho Palosaari 46:s. Miesten kilpailun voiton vei Puolan Dawid Kubacki.