TILANNEHUONE

Ronaldo sivuun Manchester Unitedin kokoonpanosta

20.10.2022 21:05

Ronaldo sivuun Manchester Unitedin kokoonpanosta

Cristiano Ronaldo on saanut paljon kritiikkiä käytöksestään.©AOP

Valioliiga

Cristiano Ronaldo, 37, ei ole Manchester Unitedin kokoonpanossa, kun joukkue kohtaa Valioliigan ottelussa lauantaina Lontoossa Chelsean.

Ronaldo laitettiin sivuun pelaavasta kokoonpanosta, koska hän lähti keskiviikon ottelusta Tottenham Hotspuria vastaan kentältä ja stadionilta ennen ottelun peliajan päättymistä. Ronaldo käveli pukuhuonetunnelia pitkin jo ottelun 89. minuutilla. Ottelussa pelattiin myös neljä lisäminuuttia.

United voitti ottelun Tottenhamia vastaan Old Traffordilla sensaatiomaisesti maalein 2-0. Ronaldo oli ottelussa vaihtopenkillä.

Päätöksen Ronaldon hyllyttämisestä teki joukkueen manageri Erik ten Hag. Ronaldo sai tietää päätöksestä managerilta itseltään torstaina pidetyssä palaverissa. Samalla ten Hag siirsi Ronaldon toistaiseksi sivuun myös joukkueen harjoituksista. Sen sijaan pelaaja harjoittelee yksinään.

”Cristiano ei ole osa Manchester Unitedin joukkuetta tämän lauantain Chelsea-ottelussa. Muu joukkue on täysin keskittynyt valmistautumaan tulevaan otteluun”, seura tiedottaa verkkosivuillaan.

Valioliiga: Chelsea – Manchester United 22. lokakuuta kello 19.30.