Roope Hintz oli jälleen oikeassa paikassa

07.02.2023 07:31

Roope Hintz osui toisessä erässä Ducksia vastaan.©AOP

Roope Hintz teki Dallasin 2-0-johtomaalin toisen erän puolivälin tuntumassa kotiottelussa Anaheim Ducksia vastaan. Sen jälkeen Ducks pääsi kuitenkin peliin mukaan ja lopulta ottelu venyi aina voittolaukauskilpailuun asti. Voiton Dallas Starsille varmisti rannelaukauksellaan Tyler Seguin. Dallas voitti ottelun lukemin 3-2.

Tästä näkyy, kun Hintz on taas oikeassa paikassa. Maaleja on tehtynä nyt 21 kappaletta tällä kaudella.

New York Rangers taivutti voiton kotihallissaan Madisonilla Calgary Flamesista jatkoajalla maalein 5-4. Kaapo Kakko keräsi syöttöpisteen joukkueensa 1-0-johtomaalista, jonka teki Filip Chytil, kun ottelua oli pelattu hieman alle kuusi minuuttia. Syöttöpinna on Kakon kauden 15:s. Ratkaisuosuman iski Alexis Lafreniere ajassa 1.37. Mika Zibanejad teki Rangersille kaksi maalia ja syötti yhden.

Arizona Coyotes voitti Minnesota Wildin kotihallissaan maalein 3-2. Matias Maccelli ja Juuso Välimäki syöttivät yhdessä Jakob Chychrunin 2-2-tasoituksen kolmannen erän puolivälissä. Syöttöpinna oli Maccellin 20:s. Ottelun ratkaisuosuman iski muutaman minuutin päästä Jack McBain.

Pari faktaa Maccellista Coyotesin twiitissä…