Roope Hintz onnistui kahdesti Sarosta vastaan

28.12.2022 09:37

Roope Hintz onnistui kahdesti Sarosta vastaanNHL

Dallasin Roope Hintz palasi joululomalta ihan liekeissä. Hyökkääjä teki kaksi maalia Nashville Predatorsia vastaan ja Stars voitti vierasottelun 3-2.

Hintz onnistui toisen erän alussa siirtämään Dallasin 2-1-johtoasemaan ylivoimalla. Hintz ohjasi Jason Robertsonin kovan vedon maaliin. Miro Heiskanen oli myös auttamassa maalissa ja hän nappasi samalla kauden 21:nnen syöttöpisteensä.

Toisen kerran Hintz oli Perdators-vahti Juuse Saroksen kiusana kolmannen erän lopulla ja siitä irtosi 3-2-voittomaali, vain 52 sekuntia ennen ottelun loppua.  Saros teki ottelussa 30 torjuntaa.

”Vähän niin kuin odotin kiekon pomppua siinä, ja kun se tuli, yritin saada sen vain niin korkealle kuin pystyin”, Hintz kertasi maaliaan DMN:lle.

Hintz on nyt tehnyt 18 maalia tällä kaudella.

Hintzin ylivoimaosuma tästä ja voittomaali tästä.