TILANNEHUONE

Spurs-manageri ei ikävöi Kanea – ”Hyvin pärjätty”

24.09.2023 08:59

Spurs-manageri ei ikävöi Kanea – ”Hyvin pärjätty”

Spursin Ange Postecoglou näkee Arsenalin kovana haasteena.©AOP

Valioliiga

Sunnuntain Lontoon derby Arsenalin ja Tottenhamin välillä on ensimmäinen laatuaan Spurs-manageri Ange Postecogloulle. Hän odottaa tiukkaa ottelua. Arsenalia pidetään ottelun ehdottomana ennakkosuosikkina.

”Näillä otteluilla on erityisen suuri merkitys kannattajille. Meillä on vastassa hyvä joukkue, joka on myös vahvistunut entisestään tälle kaudelle. He uskovat vankasti omaan pelaamiseensa ja tästä tulee meille vaikea kohtaaminen heidän kotikentällään”, Postecoglou sanoi ottelun lehdistötilaisuudessa.

”Meillä on aika monta pelaajaa, jotka eivät ole aiemmin pelanneet tätä otteluparia. Kyseessä ei ole vain se, että matsi on derby vieraskentällä, vaan haaste on voittaa ylipäätään erittäin vahva joukkue.”

Tottenhamin entinen tähtihyökkääjä Harry Kane mättää nyt maaleja Bayernin paidassa Bundesliigassa. Tottenham totuttelee aikaan ilman Kanen läsnäoloa. Postecoglu näkee, että hyvin on pärjätty. Tottenham on liigakakkonen.

”Olen ollut tyytyväinen siihen, miten kaverit ovat onnistuneet hyökkäyssuuntaan kaikilta osa-alueilta tähän mennessä, mutta yritämme tässä samalla kuitenkin paikata yhtä kaikkien aikojen mahtavimmista pelaajista tässä seurassa. Olemme pärjänneet ihan hyvin tähän asti.”

Valioliiiga: Arsenal – Tottenham sunnuntaina kello 16.