Tolvanen iski jälleen – Kakolle syöttöpinna

26.01.2023 07:43

Eeli Tolvanen onnistui Canucksia vastaan.©AOP

Krakenin Eeli Tolvanen teki kauden kahdeksannen maalinsa Seattlen voittaessa alkuviikosta valmentajaa vaihtaneen Vancouver Canucksin peräti maalein 6-1.

Tolvasen maali vei Krakenin 4-0-johtoasemaan kotihallissa toisessa erässä. Krakenille onnistuivat myös Oliver Björkstrand kahdesti, Alex Wennberg ylivoimalla, Jared McCann ylivoimalla ja Ryan Donato kolmannen erän alussa. Canucksin kavennuksen teki Conor Garland. Kraken on voittanut kolmesta viimeisestä ottelustaan kaksi.

Tolvasen onetimeri näkyy tästä.

NY Rangers taipui maalein 2-3 jatkoajalla Toronto Maple Leafsille vieraissa. Rangersin maalintekijänä kunnostautui Philp Chytil, joka iski joukkueen molemmat osumat. Ensimmäinen niistä tuli toisen erän toisella peliminuutilla ja toinen reilun kuuden minuutin pelin jälkeen samassa erässä ja sitä oli syöttämässä Kaapo Kakko. Syöttöpinna oli Kakolle kauden 14:s. Maple Leafsin ratkaisija oli Mitchell Marner. Jatkoaikaa ehdittiin pelata 19 sekuntia.

Columbus Blue Jacketsin Patrik Laine syötti Boone Jennerin 1-0-maalin Edmonton Oilersia vastaan ensimmäisessä erässä. Syöttöpinna oli Laineen kauden 15:s. Ottelu eteni jatkoajalle ja reilun kahden minuutin päästä Kent Johnson ratkaisi matsin Johnny Gaudreaun ja Erik Gudbransonin syötöistä Columbukselle 3-2. Ottelun ykköstähdeksi valittiin Joonas Korpisalo, joka torjui Columbus-maalilla 34 kiekkoa.