TILANNEHUONE

Toronto oli liikaa Juuse Sarokselle

12.01.2023 07:50

Toronto oli liikaa Juuse Sarokselle

Ei se Juusekaan kaikkeen ehdi.©AOP

NHL

Nashville Predatorsin Juuse Saros torjui 33 kiekkoa, mutta Toronto Maple Leafs voitti kotonaan maalein 2-1. Predatorsin ainoan viimeisteli Filip Forsberg ja sen syötti Juuso Pärssinen. Syöttöpinna oli Pärssiselle kauden 11:s. Predatorsin voittoputki oli tällä erää neljän ottelun pituinen.

Philadelphia Flyers voitti Washington Capitalsin maalein 5-3. Flyersin Travis Konecny teki hattutempun ottelussa Washington Capitalsia vastaan. Konecny onnistui ensimmäisessä erässä kerran ja kahdesti kolmannessa. Toisen maalin hän teki alivoimalla ja viimeisen maalin hän veti tyhiin. Temppu oli pelaajan NHL-uran toinen. Flyers onnistui vain kerran ylivoimalla, vaikka mahdollisuuksia oli kuusi. Osuman iski Scott Laughton. Myös Owen Tippett onnistui Flyersille. Capitals pelasi rikkonaista peliä. Philly on voittanut kaksi viimeistä otteluaan ja viidestä neljä.

Edmonton Oilers voitti Anaheim Ducksin maalein 6-2. Klim Kostin teki ottelussa Oilersille kaksi maalia ja Ryan Nugent-Hopkins teki yhden ja syötti yhden. Oilers teki kaikki maalinsa kahdessa ensimmäisessä erässä.  Viidestä viimeisestä ottelusta Oilers on voittanut kaksi.

Los Angeles Kings voitti Kalifornian paikallisessa San Jose Sharksin 4-3 kotonaan. Sharks-maalilla torjunut James Reimer teki 33 torjuntaa.