TILANNEHUONE

Tuchel istuu katsomossa Leicester-ottelun

27.08.2022 10:52

Tuchel  istuu katsomossa Leicester-ottelun

"Kuka pelaa lauantaina, ja millä paikalla?"©AOP

Valioliiga

Chelsea kohtaa kotikentällään Stamford Bridgellä lauantaina Valioliigan ottelussa Leicesterin. Joukkue pelaa nyt ilman manageriaan Thomas Tuchelia, joka on sivussa Tottenham-kohtaamisessa saamansa punaisen kortin vuoksi. Chelsea joutuu pyörittämään miehistöään, sillä poissa pelaavasta kokoonpanosta on myös seuran tämän kesän puolustuksen superhankinta Kalidou Koulibaly, joka sai punaisen kortin viime viikolla Elland Roadilla.

Vaikka Tuchel ei ole huutelemassa kentän laidalla ottelun aikana, saa hän osallistua ennen ottelua ja sen tauolla joukkueen tsemppaamiseen, sekä antaa haastattelut medioille.

”Aion olla vaihtoaition yläpuolella ja lähellä pukuhuoneita”, Tuchel kertoi Valioliigan lehdistötilaisuudessa.

Manageri yritti valittaa tuomiostaan, mutta valitus ei mennyt läpi. Ottelupannan lisäksi hän sai 35 000 punnan sakot käytöksestään Tottenham-ottelussa. Hänet nähtiin provosoivaksi osapuoleksi tilanteessa Spursin manageri Antonio Conten kanssa. Conte selvisi tilanteesta 15 000 punnan sakolla, eikä hän saanut lopulta edes pelikieltoa punaisesta kortistaan.

Leicesterin manageri Brendan Rogersilla on myös mielenkiintoiset ajat meneillään. Seuran kannattajat ovat jo ehtineet kritisoida häntä voimakkaasti ja vaatia jopa potkuja heikon alkukauden takia. Leicester on sarjataulukossa toiseksi viimeisenä. Kolmessa viimeisessä ottelussa tuloksena on kaksi tappiota ja yksi tasuri.

Valioliiga: Chelsea – Leicester City lauantaina 27.8. kello 17.00.