Veikkausliiga-perusta näkyy Daniel O’Shaughnessyn pelaamisessa – ”Ei sentään täysin lahonnut”

Daniel O’Shaughnessy on ainoa Huuhkajien pelaaja, joka valittiin EM-kisajoukkueeseen Veikkausliigasta.

EM2021HuuhkajatPodcastit

Veikkausliiga-perusta näkyy Daniel O’Shaughnessyn pelaamisessa – ”Ei sentään täysin lahonnut”

Veikkausliiga-perusta näkyy Daniel O’Shaughnessyn pelaamisessa Suomen kannalta kriittisellä tavalla - kuten Venäjä-ottelun maalissa nähtiin.

Elmo toimitus
TEKSTI Elmo toimitus
@elmotvcom
JULKAISTU 18.6.2021 | KUVAT All Over Press

Jussi Leppälahti avaa Juuso Kokkosen isännöimässä ElmoTV:n podcastissa EM-kisoja suomalaisnäkökulmasta – varsinkin sitä, miten jalkapallossa Ylen studioissa ja muuten Suomessa keskustellaan: mitä pelistä ymmärretään ja mitä siitä ei ymmärretä. Onko esimerkiksi paljon puhuttua pelirohkeutta oikeasti edes olemassa jalkapallossa.

Leppälahti nostaa esille myös mielenkiintoisen pelaajanäkökulman. Daniel O’Shaughnessy on Suomen EM-joukkueessa ainoa pelaaja Veikkausliigasta. Leppälahden mukaan Veikkausliiga-perusta näkyy O’Shaughnessyn pelaamisessa kriittisellä tavalla.

”Lyhyesti sanottuna hänen jalat ja pää eivät toimi niin nopeasti kuin vastustajalla. Ei hän täysin lahonnut ole, mutta esimerkiksi (Aleksei) Miranchukin maalissa nähtiin kriittinen tilanne. Vastustaja sai jalan auki ja sitten pallo olikin takaylänurkassa. Tällaisissa kriittisissä tilanteissa tarvittaisiin sitä pientä extraa”, Leppälahti sanoo.

Kuuntele 2 minuutin O’Shaughnessy-maistiainen ElmoTV:n EM-podcastista tästä:

https://open.spotify.com/episode/3KSUklc8JE1GiZjPPk9Y1Z

Tai koko EM-podcast alla olevasta linkistä.

 

https://open.spotify.com/episode/4qlWcapUpiHoGTv51MTDAY