90+3-podcast: Millainen tunnelma on Bundesliigan pelleporukan kopissa?

Greuther Fürth harjoitteli maanantaina, ja ainakaan maailmanloppu ei ole vielä ovella Fürthissa Jeremy Dudziakin ja Cedric Ittenin ilmeistä päätellen.

90+3Jalkapallo

90+3-podcast: Millainen tunnelma on Bundesliigan pelleporukan kopissa?

Peter Nymanin isännöimässä uudessa 90+3-podcastissa luodaan katsaus muun muassa jalkapallovuoteen 2021 ja Bundesliigan heittopussiin.

Jukka Rönkä
TEKSTI Jukka Rönkä
@JukkaRonka
JULKAISTU 28.12.2021 | KUVAT All Over Press

Bundesliigan tämän kauden heittopussi Greuther Fürth kirvoittaa uusimassa Peter Nymanin isännöimässä 90+-podcastissa värikkään keskustelun siitä, millainen ilmapiiri sarjan pohjamudissa kyntävässä joukkueessa vallitsee. Greuther Fürth on kerännyt 17 ottelussa vain vaivaiset viisi pistettä ja sen maaliero on murskaava 13–49.

Joulukuu on tuonut hieman valoa fürthilaisseuran arkeen, sillä se on naarannut joulukuussa peräti neljä pistettä. Joukkueella oli Union Berlin -voittoa koossa 13 ottelusta vain yksi piste.

Joel Perovuo tunnustaa, ettei hän ole koskaan pelannut niin heikoilla olevassa joukkueessa kuin Greuther Fürthissa, mutta myöntää, että jatkuva heikko menestys alkaa vaikuttaa ja näkyä myös kentällä ja pukukopissa. Pelaajat alkavat hoitaa vain omaa tonttia, eivät enää auta kanssapelaajia, koppiin syntyy klikkejä ja valmentaja vain valittaa.

Perovuo nostaa tällaiseksi kokemukseksi omalla urallaan aikansa Djurgårdenissa. Seura oli hänen mukaansa hänen aikanaan kaaoksessa ja seuraa valmensi heikoimmillaan valmentaja,  jota ”huonompi valmentaja minulla oli vain kahdeksanvuotiaana”, Perovuo lohkoo.

Kuuntele koko podcast alla olevasta linkistä. Kattauksessa myös

+ Jalkapallovuosi 2021 – Huuhkajat ja Helmarit

+ Valioliigan avaintaistelut

+ Muiden topsarjojen tilanteet

+ Afrikan maiden mestaruusturnaus

+ Tammikuun siirtoikkuna

+ Koronakriisi