Colorado mittasi Edmontonia – Koskinen ykköstähdeksi

10.04.2022 10:27

Mikko Koskinen vakuutti Oilers-maalilla.@AOP

Mikko Koskinen valittiin ottelun ykköstähdeksi Edmontonissa, vaikka Colorado voitti voittolaukauskilpailussa Oilersin 2-1. Koskinen teki ottelussa 33 torjuntaa. Voittolaukauksen suomalaisvahdin selän taakse iski NathanMacKinnon. Sama mies teki myös 1-1-tasoituksen varsinaisella peliajalla. Koskisen puolella oli myös onni. Kiekko osui ottelussa maalin tolppiin ainakin kolme kertaa. Isoimmat torjuntansa Koskinen teki kuitenkin joukkueensa pelatessa alivoimalla. Myös vastustajan maalivahti oli tikissä. Darcy Kuemper taiteili huikeat 49 torjuntaa.

Avalanche mittasi Oilersin tasoa. Oilers on viime aikoina ollut kova kotonaan, eikä Avalanchekaan päässyt kovasti niskan päälle.

”Tämä tuntui kuin playoff-ottelulta. Loppuratkaisu oli kova, mutta olen tyytyväinen hyvään yritykseen. Pelissä näkyi paljon hyvää, jonka päälle taas rakentaa”, Oilersin valmentaja Jay Woodcroft veti lehdistölle yhteen ottelun jälkeen.

MUUTA: Floridan Anton Lundell teki maalin ja Aleksander Barkov syötti yhden vierasottelussa Nashville Predatorsia vastaan. Florida voitti ottelun 4-1. Jordan Binnington teki 30 torjuntaa St. Louis Bluesin voittaessa NY Islandersin peräti 6-1. Ville Husso oli lepovuorossa. Toronton Auston Matthews ei pysähdy. Hän teki Montrealia vastaan kaksi osumaa alle puolen minuutin erolla ensimmäisessä erässä. Leafs voitti ottelun 3-2.