Aho istui jäähyllä – Carolina hävisi neljännen

08.05.2022 23:10

Antti Raanta palasi Canesin maalille.@AOP

Carolina Hurricanes turhautui neljännessä pudotuspelisarjan ottelussa Bruinsia vastaan Bostonissa. Carolinalaiset istuivat jäähyllä peräti kahdeksan kertaa. Boston voitti ottelun kotonaan 5-2.

Kuusi Carolinan jäähyistä tuli toisessa erässä. Myös Sebastian Ahon 2+2 minuuttinen alkoi toisessa erässä. Aho sai rangaistuksen korkeasta mailasta ja rangaistus tuplaantui, koska maila viilsi Patrice Bergeronilta silmäkulman auki. Lisäksi Carolinalla istui pahimmillaan kaksi pelaajaa jäähyllä samaan aikaan 25 sekunnin ajan. Päävalmentaja Rod Brind’Amour haastoi Bruinsin Jake DeBruskin ylivoimalla tekemän maalin maalivahdin häirinnästä, mutta se ei mennyt läpi ja Carolinalle määrättiin haastosta jäähy. Brad Marchand onnistui tekemään Bostonille luvut 3-2 sen aikana kahden miehen ylivoimalla.

Carolinan maalia vahti jälleen Antti Raanta. Hän teki ottelussa 23 torjuntaa ja pelasi hyvän ottelun, mutta kenttäpelaajien kovat jäähymäärät pilasivat täydellisen onnistumisen. Joukkueen maalit tekivät puolestaan Brett Pesce ja Jordan Staal.

Bostonin maaleista vastasivat Patrice Bergeron, Jake DeBrusk, Brad Marchand kahdesti ja David Pasternak. Jeremy Swayman torjui maalillaan 24 kiekkoa.

Ottelusarja on tasan 2-2.