Kakko iski hienon maalin – Rangers johtaa sarjaa

04.06.2022 08:01

Kaapo Kakko teki perjantaina toisen pudotuspelimaalinsa.@AOP

New York Rangers voitti kahdeksannen peräkkäisen kotiottelunsa, kun Tampa Bay hävisi toistamiseen perjantaina Madisonilla. Tällä kertaa Rangers voitti luvuin 3-2. Tampa Bay Lightning ei ole hävinnyt peräkkäisiä otteluita pudotuspeleissä kolmeen kauteen. Viimeksi niin kävi 2019 sarjassa Columbusta vastaan.

Maalinteon aloitti kuitenkin Tampa, kun ottelua oli pelattu alle kolme minuuttia. Nikita Kucherov iski kiekon maaliin ylivoimalla. Rangers tasoitti muutaman minuutin päästä K’Andre Millerin maalilla. Erän lopulla Kaapo Kakko iski toisen pudotuspeliosumansa Filip Chytilin syötöstä. Kakko iski kiekon sisään ruuhkassa maalin kulmalta.

Toinen erä oli maaliton, mutta kolmannessa Mika Zibanejad teki Rangersin voittomaalin, kun erää oli pelattu noin puolitoista minuuttia. Se oli pelaajan yhdeksäs pudotuspelimaali. Tampa teki vielä kavennuksen ottelun lopulla. Siitä vastasi Nicholas Paul, kun Tampa pelasi lopussa ilman maalivahtia ja sillä oli jäällä yksi kenttäpelaaja enemmän.

Rangersin maalivahti Igor Shestrjorkin teki ottelussa 29 torjuntaa. Tampan Andrei Vasilevskiy torjui puolestaan 25 kiekkoa. Hän on nyt päästänyt jo yhdeksän maalia kahdessa ottelussa, kun Florida-sarjan neljässä ottelussa niitä pääsi selän taakse yhteensä vain kolme.

Ottelusarja on nyt NY Rangersille 2-0. Sarjassa pelataan seuraavat ottelut Tampan kotikaukalossa. Ensimmäinen ottelu on jo sunnuntaina.