TILANNEHUONE

Tottenhamin Kanea ei Bayern nyt kiinnosta

11.10.2022 18:23

Tottenhamin Kanea ei Bayern nyt kiinnosta

Spursin Harry Kane aikoo onnistua keskiviikkona.©AOP

Mestarien liiga

Valioliigan Tottenhamin tähtihyökkääjä Harry Kane, 29, vakuuttaa olevansa sitoutunut joukkueeseensa. Kanea on viime aikoina oltu kovasti viemässä Bundesliigan Bayern Müncheniin.

”Olen keskittynyt Tottenham Hotspuriin ja yritän tehdä tässä joukkueessa parhaani”, Kane täräyttää Mestarien liigan lehdistötilaisuudessa.

”Bayern on huippujoukkue, mutta minun koko keskittymiseni menee Tottenhamiinn – ja keskiviikon ottelun voittamiseen”, Kane lisäsi.

Tottenham kohtaa Frankfurtin keskiviikkona kotikentällään. Edellinen kohtaaminen Saksassa päättyi 0-0-tasapeliin. Kane ei ole vielä tehnyt maaleja Mestareiden liigassa tällä kaudella, mutta muuten hänellä on tilillään kahdeksan osumaa.

”Olemme puhuneet siitä kuinka tärkeää voittaminen on. Haluan tehdä maaleja ihan joka ottelussa ja teen parhaani, jotta onnistuisin ja auttaisin joukkuettani. Tässä on ollut muutamia otteluita, joissa maaleja ei ole tullut ja olen ollut pettynyt siihen, että en ole saanut nimeäni tulostaululle. Toivottavasti se muuttuu nyt.”

Tottenham ja Frankfurt ovat molemmat neljässä pisteessä lohkossaan D ennen keskiviikon ottelua. Lohkon kärjessä on Sporting.

Mestarien liiga: Tottenham – Frankfurt keskiviikkona 12.10. kello 22.