Arteta ylpeä Gunnersin sunnuntain esityksestä

06.11.2022 17:06

Arsenal johtaa Valioliigaa nyt kahden pisteen turvin.©AOP

Valioliiga

Arsenal nousi takaisin Valioliigan kärkeen sunnuntaina voitettuaan paikalliskamppailussa Chelsean maalein 1-0. Arsenalin vierasvoitossa ottelun ainoan maalin teki Gabriel Bukayo Sakan kulmapotkusta matsin 63. minuutilla.

Arsenalin manageri Mikel Arteta oli syystäkin tyytyväinen.

”Tämä on iso voitto meille. Kohtasimme vaikean vastustajan vieraskentällä, dominoimme ottelua ja voitimme. Sillä on merkitystä”, Arteta totesi Valioliigan haastattelussa.

”Meillä on vielä nuori joukkue, mutta tänään osoitimme merkittävää kypsyyttä ja malttia, sekä rohkeutta pelata omalla pelitavallamme. Sellaisesta on helppoa puhua, mutta vaikeaa laittaa oikeasti käytäntöön. Mielestäni joukkueemme oli täysin uskomaton tänään”, Arteta jatkoi.

Chelsea jatkaa seitsemäntenä Valioliigassa. Sillä on tuloksena nyt neljästä viimeisestä kaksi tasuria ja kaksi tappiota.

Arsenal kohtaa vielä ennen MM-taukoa ensi lauantaina Wolvesin vieraissa. Chelsealla on vastassa samana päivänä Newcastle vieraissa.