Lehkonen tykitti taas – Luostarinen teki tärkeän maalin

20.11.2022 08:51

Artturi Lehkonen onnistui pelin lopulla.©AOP

Colorado Avalanchen Artturi Lehkonen teki yhden ja syötti yhden maalin, kun joukkue voitti Washington Capitalsin peräti 4-0. Lehkonen teki ottelun 4-0-osuman ja se tuli kolmannen erän lopulla. Osumassa oli auttamassa Mikko Rantanen, jolle ei kuitenkaan merkitty syöttöpistettä. Ottelussa onnistuivat myös Cale Makar, Andrew Cogliano ja tähtipelaaja Nathan MacKinnon, jonka tehot olivat 1+2. Alexandar Georgiev teki Avsille 32 torjuntaa kauden ensimmäisessä nollapelisään. Rantanen joutui luovuttamaan joukkueen pistepörssin ykköspaikan MacKinnonille ja 21 syötöllään MacKinnon johtaa vielä koko NHL:n syöttötilastoa. Rantanen ei ole kirjauttanut tehopisteitä kahteen viimeiseen otteluun.

Lehkosen osuman voi kastoa tästä.

Florida Panthers taipui huikeassa trillerissä Calgary Flamesia vastaan rankuilla kotonaan 5-4. Eetu Luostarinen teki Floridan 3-3-tasoitusmaalin ottelun kolmannessa erässä. Aleksander Barkov taas taiteili ilmiömäisen syötön Sam Reinhartin 2-2-ylivoimaosumaan. Ex-tähtipanttereista Jonathan Huberdeau onnistui rankuilla, mutta MacKenzie Weegar pidettiin pisteittä. Ex-Flame Matthew Tkachuk tasoitti ottelun 4-4:ään kolmannessa erässä ja vei sen jatkoille.

Katso tästä Luostarisen sinnikyydellä tehty osuma.

Dallasin suomalaisosumasta Islandersia vastaan vastasi Jani Hakanpää ottelun kolmannen erän lopussa. Hän veti kiekon upeasti tyhjään maaliin kentän toisesta päästä ja Stars voitti kotonaan maalein 5-2. Selkeä voitto tuli ilman ykköstykki Roope Hintziä, joka jätti ottelun viime hetkellä väliin alavartalovamman vuoksi.

Hakanpään ällistyttävä veto tässä.

New Jersey Devilsin Erik Haula iski kauden ensimmäisen maalinsa ottelussa Ottawa Senatorsia vastaan. Haulan osuma oli ottelun avausmaali ja se tuli ylivoimalla reilun seitsemän minuutin pelin jälkeen. Devils voitti Ottawassa peräti 5-1. Devilsin Jegor Sharangovich osui alivoimalla ja teki tehot 1+1, ollen niillä ottelun ykköstähti.

Haulan osuma näkyy tästä.

Carolina Hurricanesin Sebastian Aho teki kauden kuudennen maalinsa Minnesota Wildia vastaan ottelun ensimmäisen erän loppupuolella. Osumassa auttoivat Martin Necas ja Stefan Noesen. Wild voitti kotiottelunsa jatkoajalla ja Alex Goligoskin kauden ensimmäisellä maalilla lopulta 2-1. Filip Gustavsson teki Wildin maalilla 20 torjuntaa. Joukkueen ykkösvahti Marc-Andre Fleury on sivussa loukkaantumisen vuoksi. Carolinan maalilla torjui Pjotr Kochetkov 19 kertaa. Carolina on hävinnyt kaksi viimeistä otteluaan.

Ahon maalia voi ihailla tästä.

Predatorsin Juuso Pärssinen raatelee yhä. Hän nappasi syöttöpisteen Filip Forsbergin ylivoimalla tekemään 1-0-avausmaaliin ottelussa Tampaa vastaan. Maali tuli alle kahden minuutin pelin jälkeen. Syöttöpiste on Pärssisen toinen NHL:ssä. Tampa voitti Nashvillessä kuitenkin jatkoajalla 3-2. Juuse Sarokselle merkittiin 36 torjuntaa.