Granlundilta nätti osuma – Aho syötti kolme

22.11.2022 07:05

Mikael Granlund on tehnyt kaudella nyt kaksi maalial.©AOP

Arizona Coyotes ja Nashville Predators pelasivat rankkareille asti maanantaina. Lopulta voittajaksi pinnisti kotijäällään Nashville maalein 4-3. Ottelun ratkaisevan vedon teki Cody Glass, mutta Juuse Saros valittiin ykköstähdeksi 24 torjunnallaan.

Mikael Granlund teki kauden toisen maalinsa ja vei Nashvillen johtoon ensimmäisen erän puolivälissä ylivoimalla Filip Forsbergin ja Roman Josin syötöistä. Toisessa erässä Matias Maccelli oli syöttämässä Lawson Crousen tekemää 1-1-tasoitusta. Granlund auttoi kolmannen erän ensimmäisellä peliminuutilla Josia 2-2-tasoituksessa mallikkaalla syötöllä. Osuma tuli ylivoimalla ja Maccellin istuessa jäähyllä. Nashville meni 3-2-johtoon vain puolen minuutin päästä Matt Duchenen osumalla, mutta sinnikäs Coyotes tuli tasoihin heti erän puolivälin jälkeen Nick Bjugstadin yksilösuortuksella ja alivoimaosumalla.

Rangaistuslaukauksilla vedettiin seitsemän kierrosta ennen päätössummeria.

Katso Granlundin osuma tästä.

Sebastian Aho syötti kolme maalia kolmannessa erässä, kun Carolina Hurricanes jahtasi Winnipeg Jetsin kolmen maalin johtoasemaa. Carolina onnistui venyttämään ottelun jatkoajalle ottamalla maalivahti Pjotr Kochetkovin maalilta, kun peliä oli jäljellä noin kuusi minuuttia ja lisäämällä jäälle hyökkääjän. Jets voitti lopulta Josh Morrisseyn maalilla 4-3. Aho on syöttänyt jo 13 maalia tällä kaudella. AHL:stä nostettu Ville Heinola oli nyt mukana Winnipegin kokoonpanossa, mutta tehopisteitä ei tullut.

Oilersin Jesse Puljujärvi nappasi kauden kolmannen syöttöpisteensä, mutta Edmonton hävisi New Jersey Devilsille 5-2. Devils on  13 ottelun voittoputkessa.

Mikko Rantanen ratkaisi rangaistuslaukauksilla Coloradolle voiton Dallas Starsista. Voitto tuli lopulta lukemin 3-2. Suomalaisest onnistuivat ottelussa muuten syötöissään. Rantanen ja Artturi Lehkonen kerästivät syöttöpisteet Cale Makarin 1-0-ylivoimamaalista ja Dallasin Roope Hintz oli syöttämässä Jason Robertsonin tärkeää 2-2-tasoitusta kolmannen erän lopussa.