Aholle jo kymmenes maali, Heponiemikin onnistui

04.12.2022 08:45

Sebastian Aho onnistui Los Angelesissa.©AOP

Carolina Hurricanes voitti vieraissa LA Kingsin 4-2. Sebastian Aho teki  joukkueensa 3-0-osuman. Se oli toisen erän ainoa maali ja Ahon kauden kymmenes.

Teuvo Teräväinen palasi ottelussa pelaavaan kokoonpanoon. Tehopisteitä Teräväinen ei ottelussa kerännyt. Hänellä on tilillään tällä kaudella seitsemän syöttöä. Hän pelasi viimeksi marraskuun alkupuolella. Voitto on Carolinan neljäs peräkkäinen.

Ahon upea vauhtimaali tästä.

Aleksi Heponiemi teki Florida Panthersin 4-1-osuman ja joukkue voitti vieraissa Seattle Krakenin maalein 5-1. Osuma oli Heponiemen toinen NHL:ssä. Hänet nostettiin viikko sitten ylös AHL:stä. Aleksander Barkov on yhä sivussa joukkueensa kokoonpanosta. Floridan Patrick Hornqvist loukkaantui lauantain ottelussa ja Floridalla kävi taas ohuemmaksi hyökkäyskalusto. Voitollaan Florida katkaisi Krakenin seitsemän ottelun voittoputken.

Katso Heponiemen maali tästä.

Montrealin Joel Armia keräsi kauden ensimmäisen tehopisteensä ottelussa Edmonton Oilersia vastaan vieraissa. Armia syötti Jevgeni Dadonovin 2-3-kavennuksen toisessa erässä yhdessä Johnathan Kovacevicin kanssa. Montreal hävisi kuitenkin ottelun 3-5.

Vegas Golden Knights jyräsi Ville Husson Detroitin kotonaan maalein 4-1. Husso torjui 21 kertaa. Detroitin ainoan maalin teki Oskar Sundqvist ylivoimalla toisen erän puolivälissä.

Ottawa Senators sai vieraakseen Kaapo Kähkösen San Jose Sharksin ja Senators voitti ottelun tylysti maalein 5-2. Kähkönen torjui 34 kertaa. Vastapuolen Anton Forsberg torjui kerran enemmän. Senatorsin Claude Giroux oli ottelun ykköstähti tehoillaan 2+1.