Raanta onnistui taas – jälleen nollapeli

31.12.2022 07:38

Carolinan Antti Raanta on ohittamaton.©AOP

Antti Raanta torjui toisen peräkkäisen nollan, kun Carolina Hurricanes voitti Florida Panthersin kotonaan maalein 4-0.

Raanta teki kotiottelussa 19 torjuntaa ja auttoi joukkueensa jo kymmenen ottelun voittoputkeen. Se on seuraennätys. Pisteputki joukkueella on jo 16 ottelun pituinen. Nollapeli oli suomalaisvahdille uran 17:s. Raanta oli maalilla neljättä ottelua putkeen.

Ottelun maaleista kolme tuli ylivoimalla. Niistä vastasivat Stefan Noesen ensimmäisessä erässä. Osumaa oli syöttämässä Sebastian Aho. Toisen erän alussa Andrei Svechnikov ja erän puolivälissä Teuvo Teräväinen, jota auttoi Jeseperi Kotkaniemi. Kolmannen erän alussa Kotkaniemi iski vielä 4-0-niitin tasakentällisin. Florida keräsi ottelussa yhteensä kuusi kaksiminuuttista jäähyä.

Raanta ja Kotkaniemi valittiin ottelun tähdistöön.

”Torjun kiekko kerrallaan ja selvästi kaverit siinä edessäni tekevät tosi hyvää työtä”, Raanta kommentoi ESPN:lle.

Spencer Knight teki Floridan maalilla 30 torjuntaa.