Aho iski alivoimalla Dallasia vastaan ja juhli rajapyykkiä

26.01.2023 07:05

Sebastian Aho on tehnyt 200 NHL-maalia.©AOP

Carolina Hurricanes voitti Dallas Starsin vieraissa keskiviikkona jatkoajalla maalein 3-2.

Sebastian Aho onnistui ottelussa alivoimalla ja läpiajosta ensimmäisen erän puolivälin tuntumassa. 1-0-osuman syötti Brett Pesce. Maali on Ahon kauden 18:s ja samalla jo uran 200:s.

Carolinalle onnistuivat myös Brent Burns 2-2-tasoituksessa toisen erän alussa ja ottelun ratkaisi Martin Necas, kun jatkoaikaa oli pelattu puolitoista minuuttia.

Dallasin suomalaiset eivät onnistuneet. Joukkueen maaleista vastasivat rookie Wyatt Johnston ja joukkueen pistekärki Jason Robertson, jolle maali oli 33:s. Hän on myös syöttänyt tällä kaudella 33 maalia.

Carolina vaihtoi Fredrik Andersenin pois maalilta ensimmäisen erän jälkeen. Hän teki neljä torjuntaa ja päästi kaksi. Antti Raanta torjui loppuottelun 15:lla torjunnalla.