Kasperi Kapasella tehokas ilta Anaheimissa

11.02.2023 08:02

Kasperi Kapanen juhlinnan kohteena.©AOP

Pittsburgh Penguins voitti perjantai-iltana vieraissa Anaheim Ducksin maalein 6-3.

Pittsburghin Kasperi Kapanen teki kauden seitsemännen osumansa ottelun ensimmäisen erän lopulla ja ylivoimmalla. Osuma vei Pensin 2-0-johtoon ja sitä olivat syöttämässä Pierre-Olivier Joseph ja Bryan Rust.

Kapanen oli mukana myös Jeff Carterin aivan erän lopulla tulleessa 3-1-osumassa. Kapanen syötti kiekon näppärästi Carterille maalin kulmalta Ducks-pelaajan nenän edestä vain 13 sekuntia ennen ensimmäisen erän päättymistä.

Jevgeni Malkin syötti Pierre-Olivier Josephin 4-1-osuman toisessa erässä ja se oli Malkinin NHL-uran 1200 tehopiste. Hän on neljäs aktiivipelaaja, joka on ylittänyt tämän rajapyykin.

Arizona Coyotes vieraili Chicagossa ja pelasi aina jatkoajalle Blackhawksin kanssa. Lopulta Caleb Jones ratkaisi ottelun Chicagolle jatkoilla. Ottelu päättyi lukemiin 4-3. Coyotesin Juuso Välimäki oli kakkossyöttäjänä Nick Bjugstadin tärkeässä 3-3-tasoituksessa kolmannen erän lopulla. Syöttöpinna oli Välimäen kauden 12:s.

Columbus Blue Jackets hävisi kotonaan Torontolle peräti maalein 0-3.  Toronton maalit teki John Tavares, joka osui kahdesti ja Pierre Engvall. Patrik Laine pelasi ottelussa 16 minuuttia. Illan tähdistöön valittiin kuitenkin Columbuksen maalivahti Joonas Korpisalo, joka torjui peräti 38 kiekkoa ottelussa.