Colorado voitti Floridan – Puljujärvelle onnistuminen

12.02.2023 07:51

Aleksander Barkovin maali lauantaina oli kauden 15:s.©AOP

Colorado Avalanche voitti Florida Panthersin vieraskaukalossa maalein 5-3. Mikko Rantanen otti tässä pelissä edellistä rauhallisemmin ja syötti lopulta kaksi maalia. Aleksander Barkov teki Panthersin 3-4-kavennuksen kolmannen erän alussa ja Anton Lundell puolestaan syötti yhden toisessa erässä. Floridalla oli kolmen ottelun viikko. Se voitti kaksi ensimmäistä peliään Tampaa ja San Joseta vastaan.

Jesse Puljujärvi oli mukana Edmonton Oilersin pelaavassa kokoonpanossa lauantaina ottelussa Ottawa Senatorsia vastaan ja hän teki kolmannessa erässä joukkueensa 4-3-voittomaalin. Oilers voitti vierasottelun lopulta lukemin 6-3.

Arizona Coyotes hävisi St. Louis Bluesille jatkoajalla vieraissa maalein 5-6. Coyotesin Juuso Välimäki syötti joukkueensa maaleista peräti neljä. Hän on syöttänyt nyt 16 osumaa tällä kaudella. Ratkaisumaalin ottelussa teki Bluesin Ryan O’Reilly minuutin jatkoajan jälkeen.

Nashville Predators voitti Philadelphia Flyersin vieraissa maalein 2-1. Juuse Saros taiteili Predators-maalilla 23 torjuntaa ja hänet nimettiin ottelun kakkostähdeksi. Predatorsin maalitähti Filip Forsberg loukkaantui ottelun alussa.

Detroit Red Wings voitti kotihallissaan Vancouver Canucksin maalein 5-2. Detroitin Olli Määttä syötti yhdessä Michael Rasmussenin kanssa Filip Hronekin tekemän 4-1-johtomaalin. Määttä on syöttänyt kaudella 12 osumaa. Ville Husso oli taas tähdistömateriaalia. Hän torjui Detroitin maalilla 32 kiekkoa.

Tampa Bay Lightning kruisasi voittoon Dallasissa numeroin 2-1. Starsin suomalaispelaajat eivät onnistuneet pistejahdissa. Joukkueen ainoan viimeisteli Jamie Benn. Tampan maalit tekivät Anthony Cirelli 0-1 ja 1-2, sekä Brandon Hagel tyhjiin.