Laine iski tyylillään – ja Haula myös

17.02.2023 08:00

Erik Haula onnistui toisessa erässä.©AOP

Columbus Blue Jacketsin Patrik Laine iski kauden 15:nnen osumansa ottelussa Winnipeg Jetsiä vastaan. Laine onnistui taattuun tyyliinsä ottelun toisen erän puolivälissä ylivoimalla ja maali toi Columbuksen 1-1-tasoihin ottelussa.

Lisäksi Laine syötti Boone Jennerin tyhjiin vetämän osuman ottelun lopussa. Se viimeisteli Columbukselle arvokkaan mieltä ylentävän lukemin 3-1 (0-1,1-0,2-0). Columbuksen illan supertähti löytyi kuitenkin maalitolppien välistä. Joonas Korpisalo teki 37 torjuntaa. Korpisalo sanoi pari kannustavaa sanaa pelikavereille ottelun jälkeen. Tsekkaa ne tästä.

Erik Haula teki New Jersey Devilsille myös mallikkaan maalin ottelussa St. Louis Bluesia vastaan. Haulan isku tuli toisen erän puolivälin paikkeilla ja kavensi ottelun 2-3:een. Maali oli Haulan kauden viides. Blues kuitenkin voitti kotiottelunsa lukemin 4-2 (1-1,2-1,1-0).

Seattle Kraken voitti Philadelphia Flyersin kotonaan maalein 6-2 (2-0,3-0,1-2). Eeli Tolvanen oli syöttämässä joukkueensa 2-0 maalia ensimmäisessä erässä. Sen viimeisteli Yanni Gourde, joka iski matsissa kahdesti ja syötti yhden. Phillyn molemmat osumat teki Travis Konecny. Seattle on voittanut kolmesta viimeisestä kaksi.