Sebastian Aholta siisti maali ja siisti syöttö

22.02.2023 07:09

Sebastian Ahon pistesaldo on 25+25.©AOP

Carolina Hurricanes voitti St. Louis Bluesin tiistaina kotonaan maalein 4-1 (2-0,1-1,1-0).

Andrei Svechnikov oli pelituulella heti alusta ja hän teki ottelun kaksi ensimmäistä maalia ensimmäisen erän alussa. Seuraavasta Carolinan osumasta vastasi toisessa erässä Sebastian Aho Svechnikovin ja Brent Burnsin syötöistä. Ottelun 3-1-osuma oli Ahon kauden 25:s maali.

Kolmannessa erässä Aho syötti Seth Jarvisin iskemän 4-1-maalin ja nosti sillä tehotilaston syöttölukemansa myös 25:een. Aho laukoi ottelussa lisäksi neljä kertaa. Aho on viidessä viimeisessä ottelussa tehnyt kahdessa tehot 1+1.

Maalivahti Frederik Andersen teki ottelussa 35 torjuntaa Canes maalilla. Voitto on Canesin neljäs peräkkäinen.

Bluesin ainoasta maalista vastasi Josh Leivo toisen erän alussa. Jordan Binnington torjui 32 vetoa.

Ahon survaisu kulmasta näkyy hyvin twiitissä…