Colorado taipui, Lehkonen syötti silti kaksi

02.03.2023 07:54

Artturi Lehkosella oli kahden syöttöpinnan ilta.©AOP

Colorado Avalanche taipui kotihallissaan New Jersey Devilsille maalein 5-7 (1-3,3-3,1-1) keskiviikkona.

Artturi Lehkonen sai kuitenkin nimensä tähdistöön kahdella syöttöpisteellään. Hän auttoi ensimmäisen erän lopulla Nathan MacKinnonia tälläämään 1-3-kavennuksen ja sitten Valeri Nichushkinia 5-6-kavennuksessa kolmannen erän alussa. Lehkonen ylitti ottelussa 200 NHL-tehopisteen rajan urallaan. Mikko Rantanenkin oli ottelussa iskussa. Hän teki joukkueensa 2-5-kavennusosuman toisessa erässä. Suomalais Devil Erik Haula oli mukana syöttämässä joukkueensa 5-1-johtomaalia. Maalin veti Coloradon verkkoon Miles Wood ylivoimalla.

Carolina Hurricanes kohtasi keskiviikkona Vegas Golden Nightsin. Knights voitti ottelun kotonaan maalein 3-2 (0-0,2-1,01-1). Carolinan ensimmäisen osuman teki Martin Necas toisen erän puolivälin tuntumassa. Maalia oli syöttämässä Teuvo Teräväinen. Carolinan toinen maali tuli kolmannen erän puolivälissä Jordan Staalin mailasta. Vegasin osumista vastasi Jack Eichel kahdesti ja Reilly Smith. Tappio on Carolinalle toinen peräkkäinen.