Kotkaniemi ratkaisi rankkareilla, Teräväinen osui myös

08.03.2023 07:03

Jesperi Kotkaniemien pelit sujuvat. Taas maali.©AOP

Carolina Hurricanes sai voittoputkelleen jatkoa Kanadassa, kun Montreal kaatui lopulta voittomaalikilpailussa ja 3-4(2-1,1-1,0-1,0-1). Canes on voittanut nyt taas kolme ottelua peräkkäin.

Ottelun ratkaisi Jesperi Kotkaniemi, joka on tehnyt viidessä viimeisessä ottelussa kuusi tehopistettä. Edellisessä ottelussa Tampaa vastaan Kotkaniemi iski saldon 1+4. Kotkaniemen tarkka veto upposi Jake Allenin selän taakse nätisti. Kylmäpäisen sentterin suoritusta ei häirinnyt edes kanadalaisbuuaukset. Rankkareilla onnistui myös rystyvedollaan edellisen ottelun hattutemppumies Teuvo Teräväinen.

Varsinaisella peliajalla ottelussa onnistuivat Canesille Jaccob Slavin 2-1-kavennuksella, Brady Skjei 2-2-tasoituksella. Maalissa auttoi kakkosena Teräväinen. Lisäksi Jesper Fast teki 3-3-tasoituksen. Montrealin möit tekivät Alex Belzile 1-0, Mike Hoffman 2-0 ja Michael Pezzetta 3-2. Jesse Ylönen pelasi Montrealille yli 17 minuuttia.

Carolinan Sebastian Aholle ottelu oli NHL-uran 500:s. Hän hyökkäsi yli 21 minuuttia ja laukoi kolmesti, mutta osumia ei tullut.

Uusin Hurrikaani Jesse Puljujärvi ei vielä pukenut illan otteluun, mutta on jo liittynyt uuden joukkueensa mukaan.

Ottelun aloittanut maalivahti Antti Raanta loukkaantui ensimmäisessä erässä ja jätti ottelun kesken ensimmäisen erän jälkeen.