Paljon syöttöjä, mutta Laine onnistui maalinteossa

12.03.2023 07:51

Patrik Laineen maali oli kauden 21:s osuma.©AOP

Colorado Avalanche voitti Arizona Coyotesin kotonaan jatkoajalla maalein 3-2 (1-2,1-0,0-0,1-0).

Mikko Rantanen ja Artturi Lehkonen keräsivät ottelussa syöttöpisteitä. Kaksikko syötti yhdessä Nathan MacKinnonin 2-2-tasoituksen toisen erän puolivälissä ylivoimalla. Lisäksi Rantanen auttoi Cale Makaria ratkaisumaalin teossa jatkoajan toisella minuutilla.

MacKinnon on tehnyt Avalanchelle pisteitä 16 viimeisessä kotipelissä.

Arizonan suomalaishyökkääjä Matias Maccelli keräsi myös syöttöpisteen. Hän auttoi Jack McBainia 1-1-tasoituksessa ensimmäisessä erässä. Syöttöpinna on Maccellin kauden 30:s.

Florida Panthers hävisi kotonaan Winnipeg Jetsille jatkoajalla maalein 4-5(1-3,1-1,2-0,0-1). Aleksander Barkov syötti ottelussa kaksi maalia. Ensin toisen erän alussa Sam Reinhartin ylivoimaosuman ja sitten Matthew Tkachukin ottelun toisen ja kauden 30:nnen osuman, joka tasoitti pelin 2-2:een ylivoimalla. Ottelun ratkaisi Jetsin Mark Scheifele kauden 38 maali aivan jatkoajan lopulla. Tappio katkaisi Floridan kolmen ottelun voittoputken.

St.Louis Blues voitti Columbus Blue Jacketsin maalein 5-2 (1-3, 0-01-2) vieraissa, mutta Columbuksen Patrik Laine viihdytti kotiyleisöä ja teki jälleen maalin. Laine onnistui ylivoimalla Johnny Gaudreaun ja Nick Blankenburgin syötöistä.