Tolvasella Nashvillessä kahden maalin ilta

26.03.2023 07:53

Well done! Eeli Tolvanen kuritti lauantaina ex-joukkuettaan.©AOP

Seattle Karkenin Eeli Tolvanen oli illan ykköstykki, kun Kraken voitti vieraissa Nashville Predatorsin hurjin luvuin 7–2(2-01-1,4-1). Tolvanen palasi nyt entiseen kotitulolaansa. Nashville treidasi hänet Krakeniin joulukuussa ja hyökkääjä on sen jälkeen tehnyt 15 maalia.

Illan ottelussa Tolvanen iski ensimmäisen erän lopulla 2–0-ylivoimamaalin ja toisen erän lopulla 3–1-johtomaalin. Tolvasen maalisaldo näyttää nyt 17:aa osumaa.

Seattlelle osuivat myös Daniel Sprong 1–0, Adam Larsson 4–2, Matty Beniers 5–2. Hän on NHL:n nuorin pelaaja (20), joka on tällä kaudella iskenyt rikki 50 tehopisteen rajan.

Onnistujiin lukeutuivat myös Jared McCann 6–2 ja hän myös syötti kaksi, sekä Oliver Björkstrand 7-2, joka myös syötti yhden. Sekä Philipp Grubauer, joka selvisi maalillaan 14 torjunnalla.

”Parissa viimeisessä ottelussa emme ole saaneet lauottua tarpeeksi, eikä kiekkoja ole mennyt siksi verkkoon asti. Tänään teimme aika hyvää työtä ylivoimalla. Laukaukset menivät myös osoitteisiin ja tuli vähän liikennettä maalin eteen”, Tolvanen totesi lehdistölle.

Nashvillelle osuivat Tyson Barrie, joka teki 1–2-kavennuksen toisen erän alussa ja Matt Duchene 2–3-kavennuksella kolmannen erän alussa. Juuse Saros taituroi 32 torjuntaa.

Nashvillen ex-vahti Pekka Rinne oli paikalla yleisössä ja tv:ssä. Hänen patsaansa paljastettiin ennen ottelua.

Saros pelasi hieman riskillä ja Tolvanen kosti….